18 октомври 2018, четвъртък

Архитектурни новости ще бъдат внедрени в комплекс HILL SIDE

 

 

Иван Горанов и Константин Бобчев – управители на Smart Consultants и инвеститори в новостроящия се жилищен комплекс Hill Side посетиха 16-тата Международна архитектурна изложба La Biennale di Venezia, чието мото тази година е " Freespace”. Събитието се провежда от 26 май до 25 ноември  2018 г.  в  Джардини, Арсенал  и други градове около Венеция и показва последните тенденции при т.нар. овладяване на пространството в архитектурата и строителството.

"С темата за свободното пространство  ще представим пред обществото добри примери и иновативни предложения, които илюстрират основни качества на архитектурата и включват модулация, богатство и същественост на повърхността; оркестрацията и последователността на движението, разкривайки въплътената сила и красотата на архитектурата", споделиха кураторите Ивон Фарел и Шели Макнамара.

В тазгодишното издание на изложбата са се включили 71 участници. Изложението се допълва от поредица конференции в сътрудничество с международни институции като Лондонското училище по икономика и музея "Виктория и Алберт" в Лондон. Сред най-впечатляващите проекти се открояват тези на Германия, Южна Корея и Русия.

“От Smart Consultants винаги сме следили внимателно последните новости при архитектурните решения. Няма да направим изключение и този път. Обитателите на Hill Side ще имат възможността да го усетят в края на 2019 г., когато планираме да завършим жилищния комплекс”, сподели Константин Бобчев.

Жилищният комплекс HILL SIDE  е от затворен тип и има мисията да даде всичко това, което търсим сред  динамиката на града – уют и спокойствие. Разположен в полите на Витоша той разкрива панорамна гледка към планинските върхове, което е само част от идеята за зеления начин на живот.

Комплексът се състои от общо шест сгради с просторни апартаменти. Разнообразието от планове и квадратури предлага богат избор в зависимост от индивидуалните предпочитания на клиента.

 

 

 

Обратно