28 март 2022, понеделник

Списание "Недвижими имоти и Бизнес" представя Smart Tower

Екипът на Смарт Консул­тантспродължава успешното си партньорство със списание „Недвижими имоти и Бизнес“ към катедра „Недвижима Собственост“ в УНСС.

 

След изключителния успех на последните ни проекти – Хилсайд на Симеоновско шосе и Па­норама Хилс в Люлин, в настоящия брой на списанието представяме новото ни предизвика­телство - проектът Смарт Тауьр: съвременен апартаментен комплекс с визия за промяна на усещането за живот в града, предлагащ концеп­цията "Home Without Borders" - съвсем нов тип обитаване на средата без ограничения на пространствата, съчетаващ всички необходими удоб­ства, от които съвременния човек има нужда. Свързахме жилищната и работната среда с природата, съчетахме удобствата и уюта с най-нови архитектурни тенденции с поглед към бъ­дещето. Комплексът разполага с богато озеле­нен вътрешен двор, ресорант, лоби кафе, уелнес център, гурме магазин, със свободни, функцио­нални и светли пространства за постигане на пълноценен живот в динамична среда.

 

Проектът е крайно взискателен по отноше­ние доброто разпределение на жилищната площ, използването на съвременни висококачествени материали и технологии за постигане на отлич­ на топло- и шумоизолация, луксозното изпъл­нение на общите части и облицовките на фаса­дата, асансьорните устройства и дограмите. За­ложено е и структурно окабеляване, което обез­печава комуникациите, охраната и контрола на достъп в обекта.

 

В разработването и реализацията на Smart Tower разчитаме на изключителния професио­нализъм и партньорство с „Главболгарстрой”.

 

Повече за проекта може да намерите на страницата му:

www.smarttower.bg, както и на страниците на списанието.

Обратно