15 август 2017, вторник

Защо затвореният комплекс е най-правилният избор за живот?

Доброто и уютно жилище означава преди всичко възможност за пълноценен живот. Ето защо е от изключителна важност къде се намира домът ни и дали условията, които той ни предлага отговарят напълно на индивидуалните ни нужди.

Интересът към затворените комплекси се увеличава все повече и повече в последните години. И това не е случайно.

Хората се спират на този модерен начин на живот, защото така намират нужния комфорт, спокойствие и сигурност, които стандартните панелени кооперации просто няма как да осигурят. Това ги прави особено желани за всеки, който се стреми да постигне едно определено качество на живот и удобство и се затруднява да го намери в големия град.

Нека заедно разгледаме причините затвореният комплекс да е най-правилният избор за вас и вашето семейство.

Като за начало, подобен комплекс ви дава възможност да се потопите в една неповторима атмосфера, която трудно бихте могли да намерите на друго място. Вашият живот ще бъде максимално улеснен с наличните магазини, които предлагат чиста и здравословна храна, a добрите ресторанти в комплекса винаги ще са на ваше разположение. Повечето от тях обикновено предлагат доставка до входната ви врата, така че вие ще можете спокойно да почивате вкъщи, докато вечерята ви пристига към вас. 

Затворените жилищни комплекси се охраняват 24 часа в денонощието, а достъпът на външни лица е строго регламентиран. Oсвен гарантираната сигурност, това ви позволява и да се почувствате като част от една общност - съседите ви най-вероятно ще споделят вашите ценности и социален статус, а това винаги са били предпоставки към създаване на топли приятелски отношения и близост.

Колко често сте се чудили как е възможно децата ви да играят на чист въздух и сред зеленина, като парковете са твърде далеч от жилището ви, а достъпът до тях е наистина ограничен? Големият град се оказва истинско предизвикателство, когато искаме да дадем на малчуганите си най-добрата обстановка, в която да растат.

Това е още един проблем, който се решава със закупуването на имот в затворен жилищен комплекс. 

Щедро озеленени, с паркови зони, красиви алеи, площадки за игра и много чист въздух, децата ще имат огромно пригодено пространство, където да прекарват свободното си време след училище - всичко това близо до вкъщи и далеч от забързания и прашен град.

И докато сме на темата за пълноценно прекарано свободно време - какво остана за възрастните, които търсят подходящи условия да практикуват хобитата си? Ами отговорът е лесен - жилищните комплекси обикновено осигуряват огромни възможности за релакс и спорт - от модерни спортни зали до басейни, свободни за всички живущи там. Инвестицията определено си струва.

Нека обобщим - комплекс от нови красиви сгради, с много зелени площи, постоянна охрана и безброй удобства, сред които дори и детска градина, в близост до най-важните части на града, но отдалечен от най-забързаните и замърсени части. Звучи твърде хубаво, за да е истина, нали така?

Aко искате да се уверите с очите си, че подобни места наистина съществуват, можете да разгледате нашият проект Hillside. Току виж сте открили своя бъдещ дом сред някоя от сградите му.

 

 

Обратно